Prodaja kuća u blizini Zagreba
Vaš Beauty centar u
Hotelu Sheraton, Zagreb

GL Tapes ekstenzije

GL TAPES ekstenzije U LUKSUZNOJ KLASI

GL Tapes su od Great Lengths. To znači kosa u luksuz kvaliteti do vrhova kose. Pramenovi od korijena do vrhova imaju dragocjeni ljuskasti sloj. Jednostavno se GL Tapes ugrade u vašu vlastitu kosu. Kosa ima potpuno prirodni izgled, te ju je lagano češljati. Osjećaj luksuza vas preplavi.

BRZI LUKSUZ

Brze ekstenzije? Naravno! Potpuna kvaliteta od Great Lengths! Fleksibilne kao nikad! Tapes u luksuz kvaliteti!

BRZA PROMJENA

Duža kosa, predivan volumen. Senzacionalni efekti boja,širok izbor nijansi (40 nijansi),dužine i strukture. Također kod jako tanke kose se mogu napraviti prava čuda sa GL Tapes. Naravno jer su od Great Lengths – ostaju ekstenzije nevidljive. Vidljiv ostaje samo željeni efekt i to do osam tjedana, nakon toga se mogu GL Tapes ponovno postaviti.

NOVA JEDNOSTAVNOST

Kad je život lagan, veselje nije daleko. Sve više želimo ono šta je lagano i nam obećava jednostavnost. Tako se GL Tapes uklope u naš život. Još nikad nije bilo produženje i zgušnjavanje kose tako lagano. Par vještih koraka, bez aparata i pramenovi su perfektno ugrađeni. Jednostavno se prilagode.

PREDIVAN IZBOR NIJANSA

Great Lengths ima u ponudi širok izbor nijansa, dužine i strukture. GL TAPES naravno slijede taj primjer i dostupni su u dužinama 25 cm, 35 cm , 45 cm i 55 cm. GL TAPES Fashion, Rooted i Bronde nudimo u dužini 40 cm. Kod izbora boja, nema neispunjenih želja. GL TAPES postoje za uzbudljive efekte boja u 40 nijansa. Među njima mega-trend nijanse kao Blorange i Bronde

Great Lengths nudi visoku kvalitetu i ekstremno tanke spojeve, koji su nevidljivi i koje jedva osjetite. Vaši snovi o dugoj, gustoj i zdravoj kosi ispunjavaju se sa Great Lengths produženjem sve to je moguće u vrlo kratkom vremenu. Svi oko vas će primijetiti Vaše samopouzdanje.

Uživajte u višestrukim mogućnostima, koje vam pruži Great Lengths:

  • Nevidljivi spojevi
  • Sigurnost u svakoj situaciji
  • Udobnost nošenja kod svakog produljenja
  • Prirodan izgled kose

Obratite nam se s povjerenjem dogovorite termin za preporuku i savjetovanje bez obaveza. Ukoliko Vam se svidi, zajedno izabiremo boju umetaka prema vašoj prirodnoj kosi, dužinu i potrebnoj količini ekstenzija ili se prilagođujemo prema Vašim željama.

Fotogalerija
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 1
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 2
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 3
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 4
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 5
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 6
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 7
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 8
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 9
Great Lenghts ekstenzije za kosu postupak ugradnje 10

Kontakt obrazac

« | Povratak