Prodaja kuća u blizini Zagreba
Vaš Beauty centar u
Hotelu Sheraton, Zagreb

Ekstenzije od prirodne kose

Ekstenzije od prirodne kose

GREATLENGTHS ekstenzije

Ekstenzije na kopčice su idealno rješenje za postizanje duže i gušće kose u kratkom roku postavljanja, ekstenzije se stave u nekoliko minuta.

Ekstenzije (umetci za kosu) su izrađene od prirodne kose, dostupne su u svim bojama, od prirodnih do modernih tonova, pa čak i prošaranih pramenova.

Od klasičnih ekstenzija se razlikuju u tomu što ih možete staviti i skinuti kad god poželite, što olakšava pranje kose, češljanje  i ne uništava Vašu prirodnu kosu. Osim toga ekstenzije na kopčice traju znatno dulje nego klasične ekstenzije za kosu.

Nazovite nas i raspitajte se dođite pogledajte primjere i prije nego se odlučite "produljiti" ili "zgusnuti" kosu odlučite se za pravi porizvod "GreatLenghts" ekstenzije!

  • Gl APPS klasične
  • GL APPS FASHION (crazy,pastelne boje)
  • GL APPS Flow (ombre)
  • GL TAPES ( različite dužine kao i boje od onih fashion, jednobojne i ombre)

Great Lengths ima u ponudi 5 dužina: 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm i 60 cm, te također širok spektar nijansa: prirodne, ombre, bronde, two-tone, rooted, pastelne, jewel i crazy

Za sve informacije i savjetovanja nazvati na 01/4637 377 radi dogovora ili zakazivanje termina.

Fotogalerija
GL-Tapes1
Ekstenzije plava kosa
Ekstenzije za kovrcavu kosu
GL Tapes ekstenzije
fast-track-luxury

Brze ekstenzije? Naravno! Potpuna kvaliteta od Great Lengths! Fleksibilne kao nikad! Tapes u luksuz kvaliteti! Detaljnije ...